Harjoittelijahaku on päättynyt – onnellisesti

MDI:n harjoittelijahaku on tämän kevään osalta päättynyt. Saimme haussa määräaikaan mennessä huikeat 71 hakemusta! Olemme otettuja.

Taso hakemuksissa oli todella korkea. Osaamista ja kokemusta löytyi moneen lähtöön. Haastattelimme hakijoista yhdeksän. Valitsimme vaativiin asiantuntijatehtäviin talousmaantieteilijä Maria Yli-Kosken Turun kauppakorkeakoulusta. Designer Trainee Yli-Koski aloittaa Maurinkadun toimistolla 11.3.2013. Tervetuloa taloon Maria!

Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

MDI Akatemian vuoden 2022 teemana oli Elinvoimaiset yhteisöt ja uusi työ. Teemaa lähestyttiin sekä innovaatioleirin, aluekehittämisen tietopohjaan ja ilmiöihin pureutuneen webinaarin, elinvoiman monia muotoja ja eteläpohjalaisia yhteisöllisyyden esimerkkejä valaisseen Seinäjoen opintomatkan kautta.

Lue lisää Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

Kainuun kunnille laadituissa puu- ja hybridirakentamisen strategioissa korostuvat tieto, osaaminen ja talous

Kainuun kuntien puu- ja hybridirakentamisen strategiat ovat valmistuneet monipuolisen selvitystyön tuloksena. Kuntakohtaisissa strategioissa sisällöllisiä teemoja ovat muun muassa metsätalouden ja biotalouden edistäminen, kunnan vihreän siirtymän tukeminen ja osaamisen kehittäminen. Seuraavaksi strategiat etenevät kuntien päätöksentekoon.

Lue lisää Kainuun kunnille laadituissa puu- ja hybridirakentamisen strategioissa korostuvat tieto, osaaminen ja talous