HAETAAN TOISINTOIMIJAA TOSITOIMIIN

MDI on Suomen innostavin ja idearikkain ajatusmuotoilupaja julkiselle sektorille. Jeesaamme suomalaisen kasvupolitiikan laittamisessa uuteen kuosiin. Meille kasvupolitiikka tarkoittaa alueellisen ja kansallisen kehittämis-, elinkeino- ja innovaatiopolitiikan kokonaisuutta. Sarkaa riittää, uutta ajattelua tarvitaan viljalti. Enää ei pelkkä ajattelu riitä, nyt pitää toimia – tietää miten asiat tehdään toisin. 

Siispä haemme joukkoomme TOISINTOIMIJAA TOSITOIMIIN.

Sovit erityisen hyvin meille, jos tiedät miten nykyistä toimintaa arvioidaan, miten ajattelu saadaan uusille urille tai porukat saadaan liekkeihin. Toivottavasti korvantaustasi eivät ole enää ihan märät, mutta ei ne ajatukset ihan koppurallekaan ole kihartuneet.

Ja firman bändistä puuttuu vielä rumpali ja basisti, joten rytmitaju lasketaan eduksi.

Tiedät – tai ota selvää – mitä teemme. Kerro vapaamuotoisesti 9.11. mennessä mitä osaat, miten meidän muiden midiläisten kanssa olemme vielä timmimpi tiimi ja millaisia taikuuksia voimme yhdessä kasvupolitiikalle tehdä. Kerro samalla omat vaatimattomat vaatimuksesi.

Hakemukset 9.11. mennessä osoitteeseen info(a)mdi.fi.

Lisätiedot:
Tommi Ranta, toimitusjohtaja, 040 588 2839
Janne Antikainen, Design Director, 040 764 1829

 

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen