HAETAAN TOISINTOIMIJAA TOSITOIMIIN

MDI on Suomen innostavin ja idearikkain ajatusmuotoilupaja julkiselle sektorille. Jeesaamme suomalaisen kasvupolitiikan laittamisessa uuteen kuosiin. Meille kasvupolitiikka tarkoittaa alueellisen ja kansallisen kehittämis-, elinkeino- ja innovaatiopolitiikan kokonaisuutta. Sarkaa riittää, uutta ajattelua tarvitaan viljalti. Enää ei pelkkä ajattelu riitä, nyt pitää toimia – tietää miten asiat tehdään toisin. 

Siispä haemme joukkoomme TOISINTOIMIJAA TOSITOIMIIN.

Sovit erityisen hyvin meille, jos tiedät miten nykyistä toimintaa arvioidaan, miten ajattelu saadaan uusille urille tai porukat saadaan liekkeihin. Toivottavasti korvantaustasi eivät ole enää ihan märät, mutta ei ne ajatukset ihan koppurallekaan ole kihartuneet.

Ja firman bändistä puuttuu vielä rumpali ja basisti, joten rytmitaju lasketaan eduksi.

Tiedät – tai ota selvää – mitä teemme. Kerro vapaamuotoisesti 9.11. mennessä mitä osaat, miten meidän muiden midiläisten kanssa olemme vielä timmimpi tiimi ja millaisia taikuuksia voimme yhdessä kasvupolitiikalle tehdä. Kerro samalla omat vaatimattomat vaatimuksesi.

Hakemukset 9.11. mennessä osoitteeseen info(a)mdi.fi.

Lisätiedot:
Tommi Ranta, toimitusjohtaja, 040 588 2839
Janne Antikainen, Design Director, 040 764 1829

 

Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

MDI Akatemian vuoden 2022 teemana oli Elinvoimaiset yhteisöt ja uusi työ. Teemaa lähestyttiin sekä innovaatioleirin, aluekehittämisen tietopohjaan ja ilmiöihin pureutuneen webinaarin, elinvoiman monia muotoja ja eteläpohjalaisia yhteisöllisyyden esimerkkejä valaisseen Seinäjoen opintomatkan kautta.

Lue lisää Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

Kainuun kunnille laadituissa puu- ja hybridirakentamisen strategioissa korostuvat tieto, osaaminen ja talous

Kainuun kuntien puu- ja hybridirakentamisen strategiat ovat valmistuneet monipuolisen selvitystyön tuloksena. Kuntakohtaisissa strategioissa sisällöllisiä teemoja ovat muun muassa metsätalouden ja biotalouden edistäminen, kunnan vihreän siirtymän tukeminen ja osaamisen kehittäminen. Seuraavaksi strategiat etenevät kuntien päätöksentekoon.

Lue lisää Kainuun kunnille laadituissa puu- ja hybridirakentamisen strategioissa korostuvat tieto, osaaminen ja talous