HAETAAN TOISINTOIMIJAA TOSITOIMIIN

MDI on Suomen innostavin ja idearikkain ajatusmuotoilupaja julkiselle sektorille. Jeesaamme suomalaisen kasvupolitiikan laittamisessa uuteen kuosiin. Meille kasvupolitiikka tarkoittaa alueellisen ja kansallisen kehittämis-, elinkeino- ja innovaatiopolitiikan kokonaisuutta. Sarkaa riittää, uutta ajattelua tarvitaan viljalti. Enää ei pelkkä ajattelu riitä, nyt pitää toimia – tietää miten asiat tehdään toisin. 

Siispä haemme joukkoomme TOISINTOIMIJAA TOSITOIMIIN.

Sovit erityisen hyvin meille, jos tiedät miten nykyistä toimintaa arvioidaan, miten ajattelu saadaan uusille urille tai porukat saadaan liekkeihin. Toivottavasti korvantaustasi eivät ole enää ihan märät, mutta ei ne ajatukset ihan koppurallekaan ole kihartuneet.

Ja firman bändistä puuttuu vielä rumpali ja basisti, joten rytmitaju lasketaan eduksi.

Tiedät – tai ota selvää – mitä teemme. Kerro vapaamuotoisesti 9.11. mennessä mitä osaat, miten meidän muiden midiläisten kanssa olemme vielä timmimpi tiimi ja millaisia taikuuksia voimme yhdessä kasvupolitiikalle tehdä. Kerro samalla omat vaatimattomat vaatimuksesi.

Hakemukset 9.11. mennessä osoitteeseen info(a)mdi.fi.

Lisätiedot:
Tommi Ranta, toimitusjohtaja, 040 588 2839
Janne Antikainen, Design Director, 040 764 1829

 

MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

MDI oli mukana toteuttamassa selvitystä Suomessa käytössä olleista rakennemuutostyökaluista, joista raportissa erityisesti tarkastellaan äkilliseen rakennemuutokseen reagointia (ÄRM), alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen (AIKO) ennakoivan rakennemuutoksen toimia (ERM ja Silta-sopimuksia). Raportissa kuvataan suomalaisten työkalujen kehitystä ja ominaisuuksia sekä esitellään arvioinneista saatuja kokemuksia. Tarkemman tapaustutkimuksen kohteena oli Kainuussa tapahtunut UPM:n Kymmenen rakennemuutos.

Lue lisää MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa

MDI tuki Jyväskylän kaupunkia kulttuurisuunnitelman laadinnassa. Työssä laadittu kulttuurisuunnitelma toimii Jyväskylän kaupunkistrategian vankkana sisaruksena.

Lue lisää Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa