Satu Tolonen ruoppaamaan tietopohjaa MDI:lle

MDI:n raportit – erityisesti kartat, indikaattorit ja verkostoanalyysit – saavat lisäväriä ja syvyyttä Satu Tolosen Research Designeriksi 15.4. siirtymisen myötä. Hän on vuosien varrella tutkinut ja kehittänyt verkostomaista aluekehittämistä TEM:in erikoissuunnittelijana. Hän on midiläisille ja suomalaisille aluekehittäjille tuttu erityisesti KOKO:n ja eurooppalaisille aluekehittäjille ja -suunnittelijoille ESPON:in kautta. Satu tulee syventämään tietopohjaa MDI:n vaativissa tutkimus- ja selvitystehtävissä.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen