Paremmin kehittyvää ja kehittävää Suomea -kirja

Tekstejä ja tekoja asiantuntijoilta ±10 vuodelta

Ystävänpäivänä 2012 lyötiin kättä päälle aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:n pystyttämisestä. Kymmenen vuoden aikana olemme olleet mukana kehittämässä paremmin kehittyvää ja kehittävää Suomea.

Matka on vienyt meidät Suomen suurimman kaupungin johtamisjärjestelmästä ulkoisimpaan saaristoon sekä suurista eurooppalaisista strategisista suunnista palkokasveihin. Olemme lähettäneet kyselyjä kymmenille tuhansille ja keskustelleet pienessä piirissä ilman kännyköitä ja muistiinpanovälineitä. Tässä kirjassa tuomme esiin makupaloja ja pitkospuiden piirustuksia matkamme varrelta.

Kirjamme on tarkoitettu kaikille kanssakulkijoille, pelikentällä olleille ja katsomosta huutelijoille. Yhteiskunnasta ja sen kehityksestä kiinnostuneet löytävät tästä kirjasta aikalaiskertomuksia, tunnelmakuvia sekä ajatusten ja inspiraatioiden lähteitä. Kiitos, että olemme saaneet olla matkalla mukana. Oli ilo.

  • Kovakantinen
  • Ilmestymispäivä 12.5.2022
  • 320 s.

Toimitustavat

Kirja on julkaistu vain painettuna versiona.

  • Nouto MDI:n Helsingin toimistolta (Fredrikinkatu 55), sovitaan erikseen, 0€
  • Postitus postiluukkuun, 6€

Noudot Fredrikinkatu 55:sta arkisin klo 9-15. Sovi noudosta etukäteen lähettämällä sähköpostia sinikukka.pyykkonen@mdi.fi

25  (ALV 0%)

Paremmin kehittyvää ja kehittävää Suomea -kirja pöydällä. Taustalla ihmisiä seminaarissa.