Tampereen toimistohubi muutti uuteen osoitteeseen

MDI:n Tampereen toimisto on muuttanut syyskuun alusta uusiin tiloihin Tammerkosken toiselle puolelle Pellavatehtaankadulle. MDI:n toimisto on osa uutta Pella8-hubiyhteisöä, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisen joukon kaupunki- ja aluesuunnittelun osaajia.

Pella8 kuuluvat parempaan kaupunki- ja elinympäristön suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto Jolma sekä paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija Ubigu. Lokakuussa hubiyhteisö täydentyy rakennusalan ohjelmistoratkaisuihin ja tietomallikoordinoinnin palveluihin erikoistuneella Graviconilla ja osallistavan kehityksen tienraivaajalla Ideascoutilla. Lisäksi mukana ovat AiWoods ja Compliance Pal.

Pella8-toimistohubin logon on suunnitellut Kasmir Jolma. Kuva: Arkkitehtitoimisto Jolma.

Tilavammassa toimistossa on paremmat ja joustavammat puitteet kasvaneen hubiyhteisön toimistotarpeisiin. Tervetuloa käymään uusissa tiloissamme osoitteessa Pellavatehtaankatu 8 E 59, 6 krs. 33100 Tampere! Kutsumme joukkoja koolle toimistolle, kunhan tilanne ja rajoitukset sallivat.

Uutista päivitetty 2.9. Lisätty Pella8:n logo sekä tietoa hubiyhteisöstä.

Lue lisää

Blogi: Pella8 – Tampereelle uusi älykkään suunnittelun ja tekemisen hubi. Kirjoittanut Miia Turunen, Ubigu.

MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön. Tilannekuvan ja tiekartan laatimiseen on valittu EU-rahoitukseen ja innovaatioihin erikoistunut konsulttitoimisto Spinverse yhdessä aluekehitykseen keskittyvän MDI:n kanssa.

Lue lisää MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin