Tampereen toimistohubi muutti uuteen osoitteeseen

MDI:n Tampereen toimisto on muuttanut syyskuun alusta uusiin tiloihin Tammerkosken toiselle puolelle Pellavatehtaankadulle. MDI:n toimisto on osa uutta Pella8-hubiyhteisöä, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisen joukon kaupunki- ja aluesuunnittelun osaajia.

Pella8 kuuluvat parempaan kaupunki- ja elinympäristön suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto Jolma sekä paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija Ubigu. Lokakuussa hubiyhteisö täydentyy rakennusalan ohjelmistoratkaisuihin ja tietomallikoordinoinnin palveluihin erikoistuneella Graviconilla ja osallistavan kehityksen tienraivaajalla Ideascoutilla. Lisäksi mukana ovat AiWoods ja Compliance Pal.

Pella8-toimistohubin logon on suunnitellut Kasmir Jolma. Kuva: Arkkitehtitoimisto Jolma.

Tilavammassa toimistossa on paremmat ja joustavammat puitteet kasvaneen hubiyhteisön toimistotarpeisiin. Tervetuloa käymään uusissa tiloissamme osoitteessa Pellavatehtaankatu 8 E 59, 6 krs. 33100 Tampere! Kutsumme joukkoja koolle toimistolle, kunhan tilanne ja rajoitukset sallivat.

Uutista päivitetty 2.9. Lisätty Pella8:n logo sekä tietoa hubiyhteisöstä.

Lue lisää

Blogi: Pella8 – Tampereelle uusi älykkään suunnittelun ja tekemisen hubi. Kirjoittanut Miia Turunen, Ubigu.

Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Viharikosten ja vihatekojen ilmiö on monimuotoinen, ja siihen pureutuminen edellyttää yhteisiä toimia monilta eri yhteiskunnan osa-alueilta. Oikeusministeriö on kuluvalla hallituskaudella…

Lue lisää Viharikosten ja syrjinnän vastaisen työn osaamiskeskustoiminnan konseptointi -raportti valmistui oikeusministeriölle

Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022

MDI Akatemian vuoden 2022 teemana oli Elinvoimaiset yhteisöt ja uusi työ. Teemaa lähestyttiin sekä innovaatioleirin, aluekehittämisen tietopohjaan ja ilmiöihin pureutuneen webinaarin, elinvoiman monia muotoja ja eteläpohjalaisia yhteisöllisyyden esimerkkejä valaisseen Seinäjoen opintomatkan kautta.

Lue lisää Elinvoimaiset yhteisöt, mitä ne ovat? Tarina MDI Akatemian matkasta vuodelta 2022