Tampereen toimistohubi muutti uuteen osoitteeseen

MDI:n Tampereen toimisto on muuttanut syyskuun alusta uusiin tiloihin Tammerkosken toiselle puolelle Pellavatehtaankadulle. MDI:n toimisto on osa uutta Pella8-hubiyhteisöä, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisen joukon kaupunki- ja aluesuunnittelun osaajia.

Pella8 kuuluvat parempaan kaupunki- ja elinympäristön suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto Jolma sekä paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija Ubigu. Lokakuussa hubiyhteisö täydentyy rakennusalan ohjelmistoratkaisuihin ja tietomallikoordinoinnin palveluihin erikoistuneella Graviconilla ja osallistavan kehityksen tienraivaajalla Ideascoutilla. Lisäksi mukana ovat AiWoods ja Compliance Pal.

Pella8-toimistohubin logon on suunnitellut Kasmir Jolma. Kuva: Arkkitehtitoimisto Jolma.

Tilavammassa toimistossa on paremmat ja joustavammat puitteet kasvaneen hubiyhteisön toimistotarpeisiin. Tervetuloa käymään uusissa tiloissamme osoitteessa Pellavatehtaankatu 8 E 59, 6 krs. 33100 Tampere! Kutsumme joukkoja koolle toimistolle, kunhan tilanne ja rajoitukset sallivat.

Uutista päivitetty 2.9. Lisätty Pella8:n logo sekä tietoa hubiyhteisöstä.

Lue lisää

Blogi: Pella8 – Tampereelle uusi älykkään suunnittelun ja tekemisen hubi. Kirjoittanut Miia Turunen, Ubigu.

MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

MDI oli mukana toteuttamassa selvitystä Suomessa käytössä olleista rakennemuutostyökaluista, joista raportissa erityisesti tarkastellaan äkilliseen rakennemuutokseen reagointia (ÄRM), alueellisten innovaatioiden ja kokeilujen (AIKO) ennakoivan rakennemuutoksen toimia (ERM ja Silta-sopimuksia). Raportissa kuvataan suomalaisten työkalujen kehitystä ja ominaisuuksia sekä esitellään arvioinneista saatuja kokemuksia. Tarkemman tapaustutkimuksen kohteena oli Kainuussa tapahtunut UPM:n Kymmenen rakennemuutos.

Lue lisää MDI mukana analysoimassa rakennemuutostyökaluja Suomessa

Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa

MDI tuki Jyväskylän kaupunkia kulttuurisuunnitelman laadinnassa. Työssä laadittu kulttuurisuunnitelma toimii Jyväskylän kaupunkistrategian vankkana sisaruksena.

Lue lisää Kulttuurisuunnitelmassa korostuvat lapset ja nuoret, tilakysymykset sekä kulttuurinen elinvoima – MDI tukemassa Jyväskylän kulttuurisuunnitelman laadintaa