Tampereen toimistohubi muutti uuteen osoitteeseen

MDI:n Tampereen toimisto on muuttanut syyskuun alusta uusiin tiloihin Tammerkosken toiselle puolelle Pellavatehtaankadulle. MDI:n toimisto on osa uutta Pella8-hubiyhteisöä, joka kokoaa yhteen mielenkiintoisen joukon kaupunki- ja aluesuunnittelun osaajia.

Pella8 kuuluvat parempaan kaupunki- ja elinympäristön suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto Jolma sekä paikkatiedon hyödyntämisen asiantuntija Ubigu. Lokakuussa hubiyhteisö täydentyy rakennusalan ohjelmistoratkaisuihin ja tietomallikoordinoinnin palveluihin erikoistuneella Graviconilla ja osallistavan kehityksen tienraivaajalla Ideascoutilla. Lisäksi mukana ovat AiWoods ja Compliance Pal.

Pella8-toimistohubin logon on suunnitellut Kasmir Jolma. Kuva: Arkkitehtitoimisto Jolma.

Tilavammassa toimistossa on paremmat ja joustavammat puitteet kasvaneen hubiyhteisön toimistotarpeisiin. Tervetuloa käymään uusissa tiloissamme osoitteessa Pellavatehtaankatu 8 E 59, 6 krs. 33100 Tampere! Kutsumme joukkoja koolle toimistolle, kunhan tilanne ja rajoitukset sallivat.

Uutista päivitetty 2.9. Lisätty Pella8:n logo sekä tietoa hubiyhteisöstä.

Lue lisää

Blogi: Pella8 – Tampereelle uusi älykkään suunnittelun ja tekemisen hubi. Kirjoittanut Miia Turunen, Ubigu.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen