Jakso 6: Näkökulmia sopimuspalokuntien tulevaisuuteen

Kehittävä ote -podcast on MDI:n podcast, joka ravistelee kuuntelijaa pohtimaan, antaa näkemystä ja tuo oivalluksia kehittää yhteisöä, alueita ja itseään asiantuntijana. Kiritämme kuntakenttää kehittymään ja julkishallintoa uudistumaan – tutkittuun tietoon perustuen. Kehittävä ote -podcast tarjoaa ketterää, riippumatonta ja reipasta puhetta ajankohtaisista aiheista ja ilmiöistä – meiltä, alueilta ja maailmalta.

Miksi sopimuspalokuntien tulevaisuuden tarkastelu on tärkeää erityisesti nyt? Mitä erityisen kiinnostavaa sopimuspalokuntien tulevaisuustarkastelussa nousi esiin? Mihin pitäisi tarttua, jotta toiminnan elinvoimaisuutta saadaan ylläpidettyä ja vahvistettua?

Keskustelemassa Antti Kinnunen (Suomen Palopäällystöliiton kehittämispäällikkö), Ilkka Horelli (Sopimuspalokuntien tulevaisuuskatsaus -tutkimushankkeen ohjausryhmän puheenjohtaja) sekä Valtteri Tervala (sopimuspalokuntalainen, Haagan VPK). Haastattelijana asiantuntija ja projektipäällikkö Henrika Ruokonen MDI:stä.

Tutustu selvitykseen:

Sammuvaa, kytevää vai liekehtivää? – Sopimuspalokuntatoiminnan vaihtoehtoiset tulevaisuuskuvat vuoteen 2035: www.sppl.fi/asiantuntijatoimint…uskatsaus.2905.news

Podcastin kuva: Valtteri Tervala