MDI mukaan vetämään Palvelut maalle -innovaatioleiriä

MDI järjestää Palvelut maalle -innovaatioleirin 26.-28.11.2018 yhdessä Maaseutuverkostopalveluiden kanssa. Leirin tarkoituksena on rakentaa tulevaisuuden digitaalisuutta hyödyntäviä lähipalveluita yksityisten ja julkisten toimijoiden yhteistyönä kirkonkyliin ja kylille. Leirillä rakennetaan siltaa nykyisten maaseudun paikkaperustaisten yhdistys- ja hankevetoisten lähipalveluiden ja tulevaisuuden markkinalähtöisten, digitaalisuutta hyödyntävien lähipalvelujen välille.

Palvelut maalle -leiri on tarkoitettu maaseudun lähipalveluja tuottaville tai niiden tuottamisesta kiinnostuneille yrityksille, järjestöille ja hankevetäjille, alan asiantuntijoille ja tutkijoille. Mikäli tunnistat itsesi edellä mainitusta joukosta ja haluat mukaan loppusyksyn innostavimmalle leirille, ilmoittaudu mukaan täällä 12.10. mennessä: https://my.surveypal.com/palvelutmaalle

Lisätietoja leiristä saat kutsusta sekä leirivastaava Sari Rannanpäältä, sari.rannanpaa@mdi.fi, 050 523 6872.

Leiri maaseutu.fi:n tapahtumakalenterissa: https://kalenteri.maaseutu.fi/tapahtumat/palvelut-maalle-innovaatioleiri/

MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön. Tilannekuvan ja tiekartan laatimiseen on valittu EU-rahoitukseen ja innovaatioihin erikoistunut konsulttitoimisto Spinverse yhdessä aluekehitykseen keskittyvän MDI:n kanssa.

Lue lisää MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin