Jari Kolehmainen MDI:n neuvonantajaksi

MDI jatkaa voittavan joukkueen rakentamista tammikuun siirtoikkunan aikana. Yritys saa riveihinsä merkittävän lisävahvistuksen, kun HT Jari Kolehmainen liittyy yrityksen neuvonantajaksi alue- ja kaupunkikehittämisen kokonaisuudessa. Jari toimii päivätyökseen tutkimusjohtajana Tampereen yliopistossa. Jari tunnetaan laaja-alaisena ja tarkkakatseisena tutkijana, kehittäjänä ja kouluttajana, joka on tehnyt jo lähes parinkymmenen vuoden uran alueellisen innovaatiotoiminnan, elinkeino- ja innovaatiopolitiikan ja alueiden strategisen kehittämisen parissa.

– Jari on meille erittäin tuttu jo vuosien takaa ja hän on myötäelänyt MDI:n matkaa koko yrityksen historian ajan. Olemme erittäin innoissamme, kun pitkäaikainen deittailumme päätyy pysyväpään yhteistyösuhteeseen, MDI:n toimitusjohtaja Tommi Ranta myhäilee.

MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin

Uudellamaalla tähdätään huippuosaamisen vahvistamiseen sekä EU-tasolta saataviin investointeihin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan (TKI). Maakunnan TKI-toimijat kutsutaan mukaan tiekarttatyöhön. Tilannekuvan ja tiekartan laatimiseen on valittu EU-rahoitukseen ja innovaatioihin erikoistunut konsulttitoimisto Spinverse yhdessä aluekehitykseen keskittyvän MDI:n kanssa.

Lue lisää MDI mukana laatimassa tiekarttaa Uudellemaalle EU-tasoiseen tutkimukseen ja innovointiin