Elina Auri siirtyi MDI:lle

elina_auri

MDI vahvistui tänään erityisesti arviointi-, maaseutu- ja saaristo-osaamisella, kun FM Elina Auri aloitti työt Kanavarannan konttorilla. Elina hyppää mukaan VNK:lle tehtäviin selvityshankkeisiin, jotka käsittelevät maaseutua ja maakuntauudistusta, jossa Elina arvioi erityisesti rakennerahastojen hallinnointikysymyksiä. Lisäksi Elina osallistuu jo tällä viikolla Pohjois-Suomen maakunta-arviointeihin ja Tulevaisuuden kunta -työhön. Elina siirtyi MDI:lle Rambollilta.

Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

MDI toteutti marras-joulukuussa 2023 jo yhdeksättä kertaa valtakunnallisen kuntakyselynsä, tällä kertaa lisänimellä Kuinka kuntasi sykkii? Kyselyllä kerätään Manner-Suomen kuntien luottamushenkilöiden ja ylimpien viranhaltijoiden näkemyksiä kuntien ajankohtaiseen tilannekuvaan ja kehitysnäkymiin liittyen.

Lue lisää Kuntien näkymät heikentyneet aiemmista vuosista – huolta herättää erityisesti omaa kuntaa laajemman alueen tilanne 

Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen  

MDI ja Uusi Kaupunki -kollektiivi toteuttivat Tampereen Kaukajärven ja Annalan kaupunginosaohjelmaa palvelevan visiotyön, jossa kirkastettiin alueen vahvuudet, ominaispiirteet ja kehittämistarpeet. Kaupunginosavisio ”Elämää kuin pikkukaupungissa” luo näkymää Kaukajärven ja Annalan toivotusta kehityssuunnasta sekä tulevista konkreettisista toimenpiteistä.

Lue lisää Kaukajärven ja Annalan kaupunginosavisio syntyi yhdessä kehittäen