Kutsu ihmiset yhteen ja kehity

Olemme erikoistuneet houkuttelemaan hyvät ideat esiin ja kiteyttämään isommankin porukan tunnot yhteiseksi ymmärrykseksi. Osaamme kysyä oikeat kysymykset, kun pitää saada tietää, mitä mieltä ihmiset ovat, tai kun pitää keksiä yhdessä jotain uutta. Tämän taian teemme työpajoissa ja innovaatioleireillä.

Kun tilaisuudessa tarvitaan aluekehittämisen asiantuntijaa, heitämme mielellämme luentoja, seminaarikeikkoja ja johdamme puhetta.

Bravuurinumerojamme ovat inspiroivat ja innostavat työpajat, intensiiviset ja uutta luovat kehittämisleirit sekä syvääluotaavat asiantuntijaluennot.


Työpajoissa tiivistyy yhteinen viisaus

Pajassa on tarkoitus irrottautua tavanomaisesta tekemisestä. Erilaisilla ryhmätyömetodeilla ja työkaluilla opitaan toimimaan toisin kuin on totuttu. Parhaimmillaan porukasta irtoaa ripakopallinen uusia ajatuksia tai yhteinen visio saadaan kirkastettua – mikä sitten tavoitteeksi onkaan asetettu. Tarjoamme pajailuun tuoreet digitaaliset välineet, joiden avulla työskentely on sujuvaa ja osallistavaa. Konsultin kassista löytyvät sekä perinteiset että innovatiiviset välineet. Sopivimmat työkalut valitsemme aina osallistujien mukaan.

Olemme osaavia fasilitaattoreita. Fasilitointi tarkoittaa sitä, että avullamme saavutatte yhteisen ymmärryksen. Työpajassa olemme ulkopuolinen asiantuntija, joka suhtautuu itse asiaan puolueettomasti. Tämä luo hyvät puitteet keskustelulle ja päätöksenteolle. Fasilitointi selkeyttää, osallistaa ja auttaa käyttämään aikaa tehokkaasti.

Innovaatioleiri rikkoo rajoja

Rohkeimmille asiakkaille järjestämme intensiivisiä yhden tai useamman vuorokauden kehittämisleirejä. Leirit pidetään haluttaessa tutussa ympäristössä, mutta parhaiten ajatus lentää uusissa maisemissa. Me teemme tarvittaessa kaikki järjestelyt sisällön suurista linjoista käytännön detaljeihin, sinä saat uuden tavan ajatella ja toimia. Leirillä syntyy yllättäviä yhteentörmäyksiä, joista kipunoi hienoja ideoita ja yhteistyötä.

Leireistämme sanottua:

“Hyvä, tehokas aika. Ihana heittäytyä irti arjen rutiineista ja käyttää vain päätä.”
“Todella hyvä ja inspiroiva kokemus. Suosittelen.”
“Innostava ilmapiiri, kerrankin aikaa ja vapaus vain ideoida.”

Järjestämme vuodessa yli 100 erilaista pajaa tai leiriä, joiden osallistujat vaihtelevat muutamasta hengestä yli 200 hengen tilaisuuksiin. Olemme vetäneet työpajoja, leirejä ja luentoja mm. Into Seinäjoelle, Maaseutuverkostoyksikölle ja useille kaupungeille ympäri Suomen.

Katso kaikki toteuttamamme työpajat, luennot ja leirit referensseistä.