Kirkastettu strategia vie uusille urille

Haaveissa kasvu, elinvoima tai uudet tuulet?

Autamme strategian kirkastamisessa ja ohjelmatekstin muotoilussa, jotta askeleiden ottaminen oikeaan suuntaan on helpompaa. Tunnemme erityisen hyvin alueiden ja kuntien kasvustrategiat, elinvoimaohjelmat sekä strategisen kehittämisen ja johtamisen.

Kannustamme siihen, että päätökset perustetaan tietoon, joten tekemiseen voidaan sujuvasti yhdistää tietopalvelujemme mahdollisuudet.

Luotsaamme alueiden, organisaatioiden ja verkostojen strategiatyötä, muotoilemme kehittämisohjelmat ja laadimme innostavat tiekartat tulevaisuuteen.

Kuuntelemme sinua

Meidän käsiemme jäljiltä strategia ei ole tuulesta temmattu, vaan teemme pohjatyöt aina
huolellisesti. Usein aloitamme projektin työpöytätyöllä ja selvitämme, mitä aiheesta tiedetään
ennalta. Näin päästään liikkeelle sutjakkaasti. Strategiaprosessin alkuvaiheessa kutsumme mukaan kaikki ne, joita strategiatyö koskettaa ja panostamme osallistavaan ja innostavaan lähestymistapaan.

Työpajoihin keräämme koolle tärkeät ihmiset ja kuulemme heidän näkökulmansa. Fokusryhmäkeskusteluissa päästään pureutumaan aiheisiin pintaa syvemmältä. Jos mielipidettä tarvitaan suuremmalta joukolta, käytämme hyväksi kehittyneitä kyselytyökaluja, joiden kautta olemme saaneet vastauksia kymmeniltä tuhansilta ihmisiltä. Tarvittaessa teemme verkostoanalyysin, joka selvittää verkostosi dynamiikan ja auttaa löytämään uusia kumppaneita.

Sopivasti kriittinen kehittäjäkumppani

Olemme ystävä, joka uskaltaa sanoa suoraan. Laitamme strategian tekijät valitsemaan ja priorisoimaan tekemistä. Ohjelma- ja strategiateksti on meidän jäljiltämme herättävää ja tarttuvaa, ja strategian toimeenpano ei seuraa itsestään selviä ja ennalta-arvattavia latuja. Kehittäjäkumppanina olemme mukana tekemisessä ja toiminnassa.

Käteen jää kiinnostava raportti, jota kehtaa näyttää kavereille

Parhaat strategiat eivät jää piiloon pöytälaatikkoon, vaan päätyvät puheenaiheiksi ja osaksi arkielämää. Valmiit strategiat ja ohjelmat paketoimme asiakkaan niin halutessa visuaalisesti kiinnostaviksi pläräysvihkosiksi tai tiekartoiksi.

Satsaamme mielellämme viestintään koko projektin ajan, ja tarjoamme viestintätukea sinullekin. Pidämme koko ajan mielessä, että jokainen asiakas on erilainen. Siksi räätälöimme palvelun aina projektikohtaisesti ja saat lopputuloksen mittojesi mukaan.

Strategiansa kirkastamisessa meihin ovat luottaneet useat kunnat ja kaupungit, kaupunkiseudut ja maakunnat sekä esimerkiksi Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy, Sevas Kodit Oy, Keuke ja Josek.

Katso kaikki tekemämme strategiat ja ohjelmat referensseistä.