Menneet tapahtumat

Haluamme tukea tapahtumilla Suomen alueiden kehitystä. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

Koska: 27.1.2023 9.30 - 11.00

MDI on toteuttanut MMM:n ja maaseutupolitiikan neuvoston rahoittamaa Monipaikkaisuus, paikkariippumattomuus ja maaseudun tietotalous (MATTI) -hanketta. Webinaarissa esitellään hankkeen lopputuloksia sekä politiikkasuosituksia siitä, miten maaseudulla voidaan vahvistaa monipaikkaisen ja paikkariippumattoman työn ja tietotalouden edellytyksiä – vai voidaanko?

Lue lisää Monipaikkainen tietotyö maaseudun tulevaisuutena?
Koska: 17.6.2022 9.00 - 10.30

MDI on toteuttanut MMM:n ja maaseutupolitiikan neuvoston rahoittamaa Uuden työn mahdollisuudet maaseudulla naisten näkökulmasta (UUTTU) -hanketta. Webinaarissa esitellään hankkeen lopputuloksia sekä politiikkasuosituksia siitä, miten maaseudulla voidaan vahvistaa naisten tietotyön edellytyksiä – vai voidaanko?

Lue lisää Arki, ura ja elämä – avaimet naisten tietotyöhön maaseudulla?
Koska: 16.6.2022 10.00 - 11.30

Kylien elinvoima, kotiseutuhenki ja kotiseutuidentiteetti – Olisiko kotiseutulahjoitus mahdollisuus näiden tukemiseen? Tervetuloa linjoille kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta! Mukana keskustelemassa ovat…

Lue lisää Kotiseutulahjoitus kylien elinvoimaa ja kotiseutuhenkeä tukemaan?
Koska: 13.6.2022 10.30 - 12.00

Tervetuloa webinaariin, jossa kuullaan esiselvityksen keskeisiä johtopäätöksiä ja kommenttipuheenvuoroja. Lisäksi on mahdollisuus keskustella esiselvityksestä.

Lue lisää Esiselvitys kuntien kiritysvälineistä ilmasto- ja kiertotaloustoimiin
Koska: 12.5.2022 9.00 - 15.00

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan keskustelua yhteiskunnan, alueiden ja paikkojen kehittymisen ja kehittämisen muutoksista menneen ja tulevan 10 vuoden aikana.

Lue lisää Suomi ja MDI ±10 vuotta -juhlaseminaari