Luomualan kehittämisohjelman arviointi

Luomualan kehittämisohjelmasta ja luomualan kehittämisen tavoitteista vuoteen 2020 mennessä annettiin valtioneuvoston periaatepäätös toukokuussa 2013. Luomualan kehittämisohjelman tavoitteena on lisätä luomutuotantoa, monipuolistaa kotimaisten luomutuotteiden valikoimaa sekä parantaa luomuruoan saatavuutta vähittäiskaupoissa ja ammattikeittiöissä. MDI arvioi maa-ja metsätalousministeriön toimeksiannosta luomualan kehittämisohjelman toteutusta sekä tähänastisia saavutuksia. Arviointi toteutettiinn yhdessä TK-Evalin kanssa. Arviointi toteutettiin kehittävällä ja vuorovaikutteisella otteella. Aineistoa kerättiin haastattelujen ja kyselyn lisäksi alueellisten työpajojen avulla.

Asiasanat

Pyydä tarjous

Toteutamme vuosittain ~100 erilaista toimeksiantoa lyhyistä työpajatoteutuksista monivuotisiin tutkimushankkeisiin.

Verkkokauppa

Kehitys kiinnostaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? MDI:n kaupassa voit haarukoida erilaisten toteutusten hintaa ja halutessasi saat arviosta koonnin sähköpostiin.

Siirry verkkokauppaan